Lapin Kullan Kimallus

Esiintyjät

Tietoa Lapin Kullan Kimalluksen esiintyjistä. Katso ohjelmisto tästä.

Torstai 26.7.2018


The Youths

The Youths on energistä rock-ja popmusiikkia esittävä vauhdikas nuorten miesten joukko. Rovaniemeltä lähtöisin olevat pojat ovat vieneet musiikkiaan aina kiinalaisilta festareilta valtakunnalliseen televisolähetykseen saakka.

The Bilebändi

The Bilebändi soittaa tunnettuja hittejä energisillä otteella. Bändi on tullut suotituksi monilla keikoillaan ympäri Suomea. Tämä bändi ei jätä ketään kylmäksi, vaan saa taatusti tanssijalan vipattamaan. Ole ajoissa paikalla!

The Black Nail

The Black Nail on Rovaniemeläinen metallibändi.
Yhtye soittaa covereita metalli- ja rockmusiikin saralta viideltä vuosikymmeneltä, aloittaen raskaan musiikkimatkan 1970-luvulta päätyen nykyhetkeen.

Perjantai 27.7.2018

Iskuporakone

Iskuporakone poraa syvälle musiikkihermoon rennolla otteella. Bändin ohjelmistoon kuuluu hittejä menneiltä vuosikymmenniltä aina tähän päivään. Bändin soitto on hioutunut energiseksi lukemattomien keikkojon myötä. Tule nauttimaan hienosta kesäillasta hyvässä seurassa.

Johan Kansas & The Dokues

Eläkeläiset, Kelpo Pojat ja Jalla Jalla -jäsenten sivuprojekti John Kansas and the Dokues soittaa kantria pilke silmäkulmassa

Legendaaristen Down by the Kemijoki -rockfestivaalien vakiovieraiden superkokoonpano John Kansas and the Dokues esiintyy Lapin Kullan Kimallus 2018 kesäfestivaaleilla. Maineikas kantritähti John Kansas tarvitsi taustabändiä Lapin kiertueelleen ja tähän tarpeesen syntyi kantribändi Dokues pari vuotta sitten. Bändissä vaikuttavat haitaristi Petteri Kukkonen ja rumpali Laiska Lajunen humppayhtye Eläkeläisistä. Jalla Jalla yhtyeestä lauteilla ovat banjottelija Jouko Hiltunen, slide-expertti Pekka Kärhä, solisti Harri Pöyhtäri ja kitaristi Jukka Tarkiainen. Kelpo Pojat bändiä edustaa amerikan serkku John Kansas, joka on Kelppareiden sukulaispoika rapakon takaa. Menossa mukana saattaa näkyä myös bändin managerina toimiva Pepe Tuononen, basson varressa heiluva alkuperäinen Kelpo Pojat basisti Pauli Sivonen ja Akustinen kerho basisti Pekka Neitola. Ohjelmistossa yhtyeellä on kantriklassikoiden ja irkkumusiikin lisäksi Kelpo Pojat/Jalla Jalla settiä sekä isosti komeita stetsoneita.

Eini & Boogie

Eini on kiistaton Suomi-discon kuningatar. Hänen uransa on ollut huipulla jo 70-luvulta lähtien. Einin ja Boogien meno on vain koventunut vuosien varrella. Einin tunnettuja hittejä ovat mm. Yes Sir, I can boogie, Haloo hela Finland, Xanadu ja Vie vain…Nyt Rovaniemen kesäyössä lanteet alkavat takuuvarmasti  keinumaan ja rytmijalka vipattamaan…

Lauantai 28.7.2018

Markan Morrisonit

Markan Morrisonit, nämä iloiset velikullat tarjoilevat positiivista energiaa tihkuvan keikan pohjoisen illassa. Ole ajoissa paikalla ja ota mukaan kaverisikin…


Sharkshoes

Rovaniemeläinen Sharkshoes soittaa 70 ja 80 -lukujen rockenrollia kokemuksella ja farkunpuntit lepattaen. The Rolling Stonesin, David Bowien, Creamin ja T. Rexin lisäksi keikoilla kajahtavat myös soulrockin klassikot ja Neil Youngin sävelet.

Pelle Miljoona United

Pelle Miljoona on yksi Suomi-rockin kiistattomista elävistä legendoista…Pelle Miljoona United on vuosien varrella hitsautunut todella kovaksi live bändiksi. Bändissä soittavat Pellen lisäksi Tumppi Varonen sekä Jukka Melametsä. Moottoritie on Lapin kesäyössä takulla kuuma…Älä missaa tätä huippu keikkaa!-

Enää 36 päivää bileisiin!
  • Muita tapahtumia Rovaniemellä
  • Esiintymässä mm.

Sivuston toteutus Web-suunnittelu Pokis