Lapin Kullan Kimallus

Esiintyjät

Tietoa Lapin Kullan Kimalluksen esiintyjistä. Katso ohjelmisto tästä.

Torstai 13.7.2017

458642_304215922987551_809788220_oProgeland

Keuruulainen PROGELAND  on  Suomiprogen lippulaiva, josta kuullaan tulevina vuosina paljon . Yhtyeen musiikki on täysin omaa, jossa yhdistellään hardrockin ja progen parhaita elementtejä.  Vaikka musiikissa on tuulahduksia menneiltä progen kultaisilta vuosilta, niin silti pysytään nykyajassa. Nyt yhtye on pohjoisessa ensimmäistä kertaa, ja  tietenkin Lapin Kullan Kimalluksessa.  Älä missaa tätä hienoa yhtyettä, vaan varaa paikkasi jo ajoissa!


Bablo ja Esa Eloranta

Bablo on artisti jonka ääni on luojan unohtumaton taideteos ja jonka keikat väreilevät vielä aamullakin iholla.

Bablo on kiertänyt Suomi-äitiä yli 25 vuotta ja hänellä on takanaan valtava määrä keikkoja. Trubaduurina Bablo on yksi Suomen pisimpään alalla olleista Artisteista, joka on tuonut perinteiseen mies ja kitara kulttuuriin lisämausteeksi jo 20 vuotta sitten livetaustat.

Duo keikkaa Bablo tekee yhdessä Esa Elorannan kanssa jo 17:ttä vuotta. Bablon hittejä vuosien varrelta ovat mm. Reissumies, Kauas vuorten taa, Paikka auringossa, Kaipaan, Taivas sinivalkoinen ja Mies joka koskaan ei tanssi.

Esa Eloranta on pitkän linjan muusikko, joka tuli tutuksi Garbo-yhtyeen solistina. Hän on tehnyt useita levyjä. Tunnettuja kappaleita ovat mm. Rihkamaa ja Kuuma veri. Esa on tullut tutuksi lukuisista radiohiteistään mm. Muurinmurtajat ja Nämä toiveet.


The Black Nail

The Black Nail on Rovaniemeläinen metallibändi.
Yhtye soittaa covereita metalli- ja rockmusiikin saralta viideltä vuosikymmeneltä, aloittaen raskaan musiikkimatkan 1970-luvulta päätyen nykyhetkeen.

Perjantai 14.7.2017


The Youths

The Youths on energistä rock-ja popmusiikkia esittävä vauhdikas nuorten miesten joukko. Rovaniemeltä lähtöisin olevat pojat ovat vieneet musiikkiaan aina kiinalaisilta festareilta valtakunnalliseen televisolähetykseen saakka.

458642_304215922987551_809788220_oProgeland

Keuruulainen PROGELAND  on  Suomiprogen lippulaiva, josta kuullaan tulevina vuosina paljon . Yhtyeen musiikki on täysin omaa, jossa yhdistellään hardrockin ja progen parhaita elementtejä.  Vaikka musiikissa on tuulahduksia menneiltä progen kultaisilta vuosilta, niin silti pysytään nykyajassa. Nyt yhtye on pohjoisessa toista kertaa, ja  tietenkin Lapin Kullan Kimalluksessa.  Älä missaa tätä hienoa yhtyettä, vaan varaa paikkasi jo ajoissa!


Maya & Frozen Hippies

Maya on eräs maamme kovimpia naisrokkareita, jonka upean karhea ääni ei jätä ketään kylmäksi. Energiaa ja hyvää oloa pursuava artisti antaa aina kaikkensa keikoillansa ja se välittyy välittömästi myös yleisölle. Maya & Frozen Hippies on Lapin Kullan Kimalluksen yksi kestoesiintyjistä. Älä missaa tätä!

Mark Harman & The Hot Rod Rhythmn Boys

Legendaarinen brittikitaristi Mark Harman (Restless yhtyeen nokkamies) on lyönyt hynttyyt yhteen suomalaisten The Hot Rod Rhythmn Boysien kanssa, jonka lopputuloksena on uskomattoman tiukka juurimusiikki pläjäys. Mark Harman on saavuttanut maineensa yhtenä kovimmista rockabilly kitaristeista maailmassa. Saamme nautiskella loistavasta showsta ja maailmanluokan soitannosta keskikesän illassa. Ole ajoissa paikalla ja varaa paikkasi hyvissä ajoin!

Lauantai 15.7.2017


R&B Doctors

R&B Doctors on jakanut rytmilääkkeitään jo 15-vuoden ajan. Meno ei hyydy, vaan tohtorit jakavat rockn rollin ja rythmn bluesin ilosanomaa sitä halajaville…Ole paikalla kun tämä teho trio taas rokkaa! Armoa ei anneta eikä pyydetä!

PuppetsWasted Puppets

Wasted Puppets on kovassa nosteessa oleva Rovaniemeläinen rock-yhtye. Bändi
on keikkaillut ahkerasti ympäri Suomen ja ollut lämmittely-yhtyeenä
lukuisille isoille artisteille mm. Poisonblack. Debyyttilevyn Puppet Shown
julkaisun ja radiosoittojen myötä ovet avautuivat myös Suomen suurimmille
kesäfestareille ja bändi tullaankin näkemään tulevana kesänä mm.
Kuopiorockissa kotimaisten eturivin artistien joukossa. Tule katsomaan tätä
Rovaniemen kuuminta rockbändiä heidän kotikaupungissaan ennen kuin heitä
viedään maailmalle.


Astman Brothers

Astman Brothers on pitkänlinjan yhtye, joka soittaa rock`n rollia ajalta ennen rock`n
rollia armottomalla energialla ja jyystöllä. Tule nauttimaan tästä juurimusiikki lääkityksestä täysin siemauksin. Armoa ei pyydetä eikä annetta…

 


Turos Hevi Gee

TUROS HEVI GEE kuuluu niihin pitkänlinjan yhtyeisiin, joiden suosio on jatkunut vuosikymmenestä toiseen. Turojen suosion salaisuus piileekin siinä, että bändin yhteis-soitto on tiukkaa ja todella energistä. Bändi ottaa yleisönsä, aivan kuin jokainen esiintyminen olisi sen viimeinen. Tarttuvat melodiat ja huumorilla sopivasti höystetyt tekstit uppoavat suomalaiseen mielenlaatuun takuu varmasti.  Tuttuja hittejä vuosien varrelta on Shellin baariin, Poliisi, Poika on päässyt pubiin, Rikasmies jos oisin, Portsarin elämää jne…Nyt TUROT ovat valmiina antamaan kunnon shown Lapin Kullan Kimalluksessa. Älä missaa tätä!

Jaa kavereillesi...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone
Enää 155 päivää bileisiin!
  • Muita tapahtumia Rovaniemellä
  • Esiintymässä mm.

Sivuston toteutus Web-suunnittelu Pokis